Home
Over ons
Diensten
Referenties
Contact

Welcome to our site.
Groenendijk dakbedekking
.

Diensten

 

De diensten van Groenendijk Dakbedekking
U kunt bij Groenendijk Dakbedekking terecht voor dakbedekking, dakbeschot en dakinspectie. Verder verzorgen wij naast het dakwerk ook de afwerking van bijvoorbeeld regenpijpen, lood- en zinkwerk en/of boeiboorden. Het opnieuw voegen en impregneren van schoorstenen kunnen wij ook voor u uitvoeren. Wij werken voor zowel particulieren, vastgoedeigenaren en/of beheerders.
 
Dakbedekking                                                       Garantie op een lekkage vrij dak
Voor zowel nieuwe daken als voor bestaande daken die toe zijn aan renovatie, verzorgen wij de complete dakbedekking. Voor de dakbedekking werken we met de eerste klas producten van “Royal Roofing Materials”. Royal Roofing Materials is een bewezen product als het gaat om duurzame afdichting van platte daken, maar dat alleen is niet voldoende. Opdrachtgevers willen gegarandeerde kwaliteit van het eindresultaat en die garantie biedt Groenendijk Dakbedekking. De toegepaste materialen zijn uitsluitend van topkwaliteit met als eindresultaat een zorgeloos dak waar u vele jaren zonder problemen van zult genieten. Uiteraard geven wij op al onze uitgevoerde werken garantie. Dakonderhoud is hierbij wel van belang. Dit kunt u zelf doen, u kunt dit ook door ons laten uitvoeren. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs waarna wij u geheel vrijblijvend een offerte kunnen aanbieden.

Boeiboorden                                                                   
De perfecte dakafwerking
Boeiboorden vormen naast een belangrijk onderdeel van de dakbedekking ook voor een strakke afwerking van uw daklijst. Het uiterlijk en natuurlijk de duurzaamheid hiervan zijn erg belangrijk.
 
Voor de boeiboorden maken wij gebruik van ‘Uni-garant’ watervast multiplex. En ‘Trespa’ en ‘Keralit’ kunststof uitvoeringen zijn ook mogelijk. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs waarna wij u geheel vrijblijvend een offerte kunnen bieden.


Zinkwerk        
Uw dakwerk afgewerkt met topkwaliteit, ambachtelijk zinkwerk
Voor dakgoten en dakrandafwerking kunt u bij Groenendijk Dakbedekking terecht voor maatwerk. Het zinkwerk wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en staat garant voor topkwaliteit.
De toegepaste materialen zijn uitsluitend van topkwaliteit met als eindresultaat een zorgeloos dak waar u vele jaren zonder problemen van zult genieten. Wij komen graag bij u langs waarna wij u geheel vrijblijvend een offerte kunnen maken.
 
Regenpijpen                                              
Goede afwatering via mooie regenpijpen
Een goede afwatering zorgt ervoor dat er geen overbodig water blijft staan op het dak en zal daardoor de levensduur vergroten. Om het water af te voeren zullen op één of meerdere plaatsen regenpijpen moeten worden geplaatst. Deze kunnen uitgevoerd worden in pvc, zinken of koperen uitvoering.


Dakbeschot                                  
Dakbeschot voor renovatie en nieuwe daken

Voor zowel nieuwe daken als bestaande daken die toe zijn aan renovatie, brengen we het dakbeschot aan. Hierbij wordt meteen rekening gehouden met de afwatering van het dak. Een goede afwatering zorgt ervoor dat er geen water blijft staan op het dak en zal daardoor de levensduur vergroten. De toegepaste materialen zijn uitsluitend van topkwaliteit.


Isolatie
Bespaar op uw kosten door goede isolatie
Goede isolatie is belangrijk. In de zomer, wanneer de zon het zwarte dak verwarmt, zorgt de isolatie ervoor dat de warmte niet snel naar binnen kan dringen. Hierdoor blijft het binnen aangenaam. In de winter houdt de isolatie de warmte binnen, zodat uw stookkosten niet onnodig hoog hoeven te worden.
Afhankelijk van de details in het dakvlak zal de isolatie bovenop het dak worden aangebracht.


Dakinspectie                                              Dakinspectie voor behoud van uw dak

Wilt u weten hoe de huidige staat van uw dak is, laat dan eens een dakinspectie uitvoeren. Doordat het hele dak op een flink aantal plekken grondig wordt nagelopen komen zwakke plekken op tijd aan het licht. Hiermee kunt u lekkages en schade die daarmee gepaard zijn, voor zijn. Dit heeft als resultaat dat uw dakbedekking herstelt kan worden in plaats van dat uw dakbedekking volledig vernieuwd moet worden. Dit is voor u voordeliger, omdat herstellen goedkoper is dan het compleet vernieuwen van uw dak.
Het uitvoeren van een dakinspectie kunnen wij tegen een vergoeding voor u uitvoeren.


Dakonderhoud   
Voorkom onaangename verrassingen

Daken verouderen, omstandigheden veranderen en de kans dat er dan daklekkages ontstaan wordt steeds groter. Periodiek dakonderhoud verlengt de levensduur van het dak, maar zorgt er ook voor dat u zo min mogelijk wordt verrast door daklekkages.
Door een regelmatige controle van uw dak worden onopgemerkte zaken in een vroeg stadium gesignaleerd en kunt u gevolgschade voorkomen. U verlengt hiermee dus aanzienlijk de levensduur van het dak. Bij platte daken licht het vaak aan verstoppingen of kan het water via het lood omhoog kruipen door middel van capillaire werking. Bij pannendaken zit het vaak in de nok en door slechts de nokpannen te vervangen kunnen al veel problemen worden voorkomen.
Als u vaker last heeft van lekkage, kunt u zich afvragen of dit alleen is bij storm of bij wind vanuit een bepaalde hoek. In zo’n geval kan het zijn dat uw dak goed dicht is, maar dat de wind het water onder uw pannen of lood slaat. Hier zijn echter eenvoudig maatregelen voor te nemen.
Een lekkage aan het dak is een vervelende gebeurtenis, maar laat het niet erger worden. Als u er snel bij bent, hoeft het niet veel te kosten. Als er op een dak langdurige lekkage is, kan het rotten en zelfs leiden tot complete vervanging van de dakbedekking inclusief het houten dakbeschot.
De frequentie van het onderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rond het dak. In een gebied met bomen zullen de afvoeren vaker moeten worden schoongemaakt dan op een dak in de polder. Het ontwerp van het dak (hoogte, afmetingen, afschot) speelt hierbij ook een rol.
Indien u ons uw dakonderhoud toevertrouwt, dan wordt u opgenomen in ons bestand en jaarlijks automatisch gebeld voor een afspraak voor een onderhoudsbeurt zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.Schoorstenen   
Voorkom lekkende schoorstenen
Het gebeurt regelmatig dat schoorstenen na verloop van tijd gaan doorslaan waarna lekkage kan ontstaan. Dit gebeurt vaak bij regen met harde wind. U kunt dit voorkomen door de schoorsteen door ons opnieuw te laten voegen en deze daarna te laten impregneren.


Home
Over ons
Diensten
Referenties
Contact
De juiste keuze voor uw dak !